Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Βουγίδης: “Να βγάλουμε τους νέους πρωταθλητές”

Βουγίδης: “Να βγάλουμε τους νέους πρωταθλητές”

5aee003d505b948617e6a5be16f680b08b9ca5_aggelopouloi1

O έφορος του τμήματος Κωπηλασίας, Τάσος Βουγίδης, και οι προπονητές (αγωνιστικού και Ακαδημίας) σχολιάζουν τους επικείμενους Διασυλλογικούς Αγώνες στη Σαλαμίνα.

Με αφορμή την παρουσία του τμήματος Κωπηλασίας στους Διασυλλογικούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το Σάββατο (31/10) στη Σαλαμίνα, ο έφορος Τάσος Βουγίδης δήλωσε στο osfp.gr:

“Στην Κωπηλασία δημιουργήσαμε από το μηδέν μία νέα ομάδα, με τους προπονητές του τμήματος Δημοσθένη Κούβαρη (προπονητής Ακαδημιών) και τον Τάκη Λιβανό (προπονητής Αγωνιστικού). Τον τελευταίο χρόνο δουλεύουν με σκοπό να βγάλει ο Σύνδεσμός μας του νέους πρωταθλητές. Εύχομαι να πάνε όλα καλά στους αγώνες και να επιστρέψουμε με νίκες. Είναι οι τελευταίοι αγώνες και για την κωπηλασία, οι αθλητές μας θα ξεκουραστούν λίγες ημέρες και θα περάσουν τα προγραμματισμένα εργομετρικά τεστ την ερχόμενη εβδομάδα. Εγγραφές στο τμήμα γίνονται όλο τον χρόνο, και μπορούν να εγγραφούν παιδιά από έξι χρονών και άνω”.

Ο προπονητής των Ακαδημιών, Δημοσθένης Κούβαρης, δήλωσε με τη σειρά του: “Έχουμε κάνει προετοιμασία για τους συγκεκριμένους αγώνες με την ομάδα της ανάπτυξης, τα παιδιά είναι πρώτη φορά που θα συμμετέχουν σε διασυλλογικούς αγώνες και θέλω να πάρουν την εμπειρία ώστε το καλοκαίρι που θα έχουμε το πανελλήνιο πρωτάθλημα να είμαστε έτοιμοι”.

Τέλος, ο προπονητής του αγωνιστικού τμήματος, Τάκης Λιβανός, επεσήμανε: “Η μεγάλη ομάδα των αθλητών μας είναι έτοιμη για τους αγώνες, είναι ένα μικρό τεστ να δούμε την φυσική τους κατάσταση, αφού θα συμμετέχουν αθλητές αναγνωρισμένοι από όλη την Ελλάδα”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!