Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Εκτός ο Καμπιάσο, εντός οι Γιαννιώτας και Ζντιέλαρ

Εκτός ο Καμπιάσο, εντός οι Γιαννιώτας και Ζντιέλαρ

oly

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο προπονήθηκε κανονικά και την Παρασκευή (30/10), αλλά έμεινε εκτός αποστολής για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια. Στη 19άδα οι Γιάννης Γιαννιώτας και Σάσα Ζντιέλαρ.

Το πρωί της Παρασκευής (30/10) οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα έκαναν την τελευταία τους προπόνηση πριν από τον αγώνα του Σαββάτου (31/10, 19:30) στη Βέροια, με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Το βάρος έπεσε στην τακτική, όπως και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από τον άξονα και άκρα.

Κανονικά γυμνάστηκαν οι Καμπιάσο και Ντουρμάζ. Ο Αργεντινός, όμως, έμεινε εκτός αποστολής, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος. Λογικά θα είναι στη 18άδα του ευρωπαϊκού αγώνα που ακολουθεί κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Θεραπεία έκανε ο “Τσόρι” Ντομίνγκες, πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζει ο Μανιάτης. Εκτός προγράμματος έμεινε ο Κολοβός, κάνοντας θεραπεία και ατομικό, ενώ ανεβάζει ρυθμό ο Νταβίντ Φουστέρ. Και οι τέσσερις παίκτες έμειναν εκτός αποστολής, στην οποία βρίσκονται οι Γιάννης Γιαννιώτας και Σάσα Ζντιέλαρ.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς στη Βέροια: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Γιαννιώτας, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...