Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Βατή η κλήρωση»

«Βατή η κλήρωση»

66

Διαβάστε τις δηλώσεις του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Θόδωρου Γιαννίκου, μετά την κλήρωση του Ολυμπιακού στον δεύτερο όμιλο του UEFA Europa League.

-Το σχόλιό του για την κλήρωση: «Είναι μία βατή κλήρωση. Δεν είναι κάτι το οποίο παρουσιάζει πολύ μεγάλες ομάδες με πολύ μεγάλες δυσκολίες. Δεν είναι και ασήμαντες ομάδες, είναι αρκετά σοβαρές ομάδες έχουν και καλή οργάνωση και καλή ιστορία. Είναι μία σοβαρή βατή κλήρωση. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο το οποίο θα πρέπει κάποιος να σημειώσει».

-Για τους αντιπάλους στον όμιλο του Ολυμπιακού: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι κοντά, είναι μία ελληνική ομάδα στην Κύπρο. Έχουμε επαφές και παρακολουθείτε το πρωτάθλημα της Κύπρου από πολλούς από εμάς. Το πρωτάθλημα του Καζακστάν δεν νομίζω ότι το παρακολουθεί κανένας από εμάς, αλλά νομίζω ότι είναι ευκαιρία να το μάθουμε».

-Για το ότι ο Ολυμπιακός έχει χρόνο να βελτιωθεί και να ενισχυθεί μέχρι την έναρξη των ομίλων: «Έχουμε και χρόνο και δυνατότητες».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Τα ρέστα Μαρινάκη αλλά σε τι τραπέζι…

Ο Ολυμπιακός δεν θέλγει με την απόδοσή του, αυτό δεν αμφισβητείται. Έχουν γίνει πολλά λάθη ...