Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Αντίδραση για τα ακριβά εισιτήρια

Αντίδραση για τα ακριβά εισιτήρια

Πολύ υψηλές οι τιμές των εισιτηρίων

Οι φίλοι της Μπάγερν Μονάχου που θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για τον αγώνα με την Άρσεναλ, θα κάνουν μποϊκοτάζ στα πρώτα πέντε λεπτά του παιχνιδιού, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για τις πολύ υψηλές τιμές των εισιτηρίων.

“Οι τόσο υψηλές τιμές στα εισιτήρια (120 ευρώ το φθηνότερο) καθιστούν αδύνατον σε έναν νεαρό σε ηλικία οπαδό ή σε έναν άνεργο να πάει στο γήπεδο. Τέτοιες ενέργειες καταστρέφουν το πολιτιστικό υπόβαθρο του ποδοσφαίρου.

Τα πρώτα λεπτά στο Λονδίνο θα είναι μία εικόνα του πως θα είναι μελλοντικά τα γήπεδα αν συνεχιστεί αυτός ο παραλογισμός. Άδειες κερκίδες, χωρίς συνθήματα και τραγούδια, χωρίς συναίσθημα” ανέφεραν χαρακτηριστικά οι οργανωμένοι οπαδοί της Μπάγερν, που θα ταξιδέψουν στην αγγλική πρωτεύουσα για να στηρίξουν την ομάδα τους.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Μπαρτζώκας: «Εκτιμώ τη νίκη»

Παράξενη χαρακτήρισε την αναμέτρηση με την Μπάγερν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος ...