Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μάμιτς: “Με συναρπάζει η πειθαρχία του Ολυμπιακού”

Μάμιτς: “Με συναρπάζει η πειθαρχία του Ολυμπιακού”

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο Κροάτης τεχνικός

Ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ζόραν Μάμιτς, αναφέρθηκε στο επερχόμενο ματς της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό (20/10, 21:45), δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από τον τρόπο παιχνιδιού των “ερυθρόλευκων”.

Πιο συγκεκριμένα ο Κροάτης τεχνικός είπε για τον Ολυμπιακό, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το παιχνίδι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη ΝΚ Ζάγκρεμπ, την Παρασκευή (16/10) στο “Μάξιμιρ”:

“Δεν θα ήθελα να μιλήσω για το παιχνίδι της Τρίτης, ενώ έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι της Παρασκευής με τη ΝΚ Ζάγκρεμπ, αλλά πρέπει να πω πως σε 5 ημέρες αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό και θα πρέπει τα Μέσα να επικεντρωθούν σε αυτό το ματς έτσι ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο τότε. Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ καλό και ποιοτικό αντίπαλο. Με συναρπάζει το πόσο οργανωμένος και πειθαρχημένος είναι στο παιχνίδι του και όσο περισσότερο τον μελετάω, τόσο πιο πολύ τον σέβομαι!”.

Ο Μάμιτς έχει, ήδη, παρακολουθήσει από κοντά τους ερυθρόλευκους στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, ενώ αναμένεται να βρίσκεται στις κερκίδες του “Καραϊσκάκης”, στο μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ (17/10).

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Βαρέλι το καλάθι αλλά και άμυνα ε…

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό, που έκρυψε τη… μπάλα στην επίθεση και λύγισε την Μπασκόνια ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 9 =

September 2026
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930