Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Ανάκληση στη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Ανάκληση στη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Πανηγυρική δικαίωση για την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός
Σκούρα τα πράγματα για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακάλεσε την άδεια μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Πανηγυρική δικαίωση για την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τους ιδιοκτήτες της ομάδας, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο! Η ερυθρόλευκη καταγγελία, στις 8 Μαΐου, για εικονική μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο, έγινε δεκτή!

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Εθλητισμού ανακαλεί την άδεια μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Μάνο Παπαδόπουλο.Η ΕΕΑ αποφάσισε με ψήφους 4-2 να ανακληθεί η μεταβίβαση του μετοχικού πακέτου στον δεύτερο, θεωρώντας τον, αφερέγγυο. Η απόφαση αυτή ανατρέπει την προηγούμενη απόφαση της ΕΕΑ, με την οποία είχε επικυρωθεί η μεταβίβαση με αντίτιμο 23.000 ευρώ.

Οι νόμοι είναι ξεκάθαροι και οι πράσινοι κινδυνεύουν με υποβιβασμό! Η τελική απόφαση, πάντως, για την ποινή που ενδεχομένως θα επιβληθεί στον Παναθηναϊκό ανήκει στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Να σημειωθεί πως η ΕΕΑ είναι γνωμοδοτικό όργανο και δεν μπορεί να επιβάλει ποινές, αλλά είναι στο χέρι των υπόλοιπων ομάδων της Basket League να τραβήξουν την υπόθεση και να επιβληθεί η πιο βαριά τιμωρία στους πράσινους!

Το μέλλον της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στα χέρια των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, που μπορούν να ζητήσουν τον άμεσο υποβιβασμό της!

Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού:

“Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Αίτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός περί ανάκλησης της από 05.12.2014 χορηγηθείσας άδειας μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ανακαλείται η άδεια μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

5 χρόνια απαγόρευση μεταγραφής και δυσφήμιση του αθλήματος!

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τις αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό ...