Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Αλλάζει επίπεδο η Σχολή Ρεθύμνου

Αλλάζει επίπεδο η Σχολή Ρεθύμνου

Γυρίζει σελίδα η Σχολή του Ρεθύμνου
Αλλαγές στη Σχολή Ρεθύμνου

Η Σχολή του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο ενισχύθηκε ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με νέο προπονητή, ενώ αλλάζει και τις γηπεδικές τις εγκαταστάσεις! Ραντεβού την 1η Σεπτεμβρίου.

Τις βάσεις για να κινηθεί σε πολύ υψηλό επίπεδο τη νέα αγωνιστική περίοδο βάζει η Σχολή του Δικτύου του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο.

Η Σχολή που εδρεύει στην όμορφη πόλη της Κρήτης θα συνεχίσει να είναι μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού και την περίοδο 2015-16 και “επενδύει” σε έμψυχο δυναμικό και εγκαταστάσεις για να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες σε παιδιά και γονείς.

Η Σχολή του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο που ανοίγει και πάλι τις πύλες της την 1η Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει σε πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις και νέα γήπεδα τα οποία θα καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών της πόλης που εμπιστεύονται τον Ολυμπιακό για να μάθουν ποδόσφαιρο και να διεσκαδάσουν.

Παράλληλα, η προπονητική ομάδα ενισχύθηκε με έναν καταξιωμένο και έμπειρο προπονητή υποδομών τον Βαγγέλη Γασπαράκη, ο οποίος είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος του διπλώματος UEFA B.

Ο Βαγγέλης Γασπαράκης θα πλαισιώνει από τη νέα περίοδο τον Μπάμπη Αποστολάκη, τον Αντώνη Πλατή (προπονητής τερματοφυλάκων) και τον Μιχάλη Σταράκη, ο οποίος επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας!

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...