Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / “Έχουμε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τον Ντα Κόστα”

“Έχουμε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τον Ντα Κόστα”

dacosta

O Μανουέλ ντα Κόστα πλησιάζει στον Ολυμπιακό, καθώς ο πρόεδρος της Σίβασπορ, Μετσνούν Οτιακμάζ, δήλωσε πως συμφώνησε με την ελληνική ομάδα για την παραχώρηση του Μαροκινού στόπερ.

Ο 29άχρονος Μαροκινός κεντρικός αμυντικός, με το πορτογαλικό διαβατήριο, Μανουέλ ντα Κόστα, βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό! Και ο πρόεδρος της Σίβασπορ, Μετσνούν Οτιακμάζ, αποκάλυψε πως η ομάδα του έχει συμφωνήσει με τον ελληνικό σύλλογο και απομένει να τα βρει ο Ολυμπιακός με τον παίκτη.

“Για τον Ντα Κόστα ήρθε μία προσφορά από τον Ολυμπιακό. Την μεταφέραμε στον παίκτη για να μάθουμε αν ενδιαφερόταν για αυτή την προοπτική. Ήταν πολύ θετικός, αν και αρχικά έλεγε ότι δεν θέλει να πάει κάπου που δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Εμείς έχουμε μία πάγια τακτική να μην κόβουμε τον δρόμο σε κανέναν παίκτη. Καθίσαμε και μιλήσαμε με τον Ολυμπιακό για να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τον σύλλογό μας. Επί της ουσίας έχουμε συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τον Ολυμπιακό. Ακόμα είμαστε όμως σε ανοικτή γραμμή για κάποιες λεπτομέρειες. Για να γίνει βεβαίως η μεταγραφή θα πρέπει να τα βρει και ο παίκτης με τους Έλληνες. Σε λίγες μέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα” τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Σίβασπορ στον τουρκικό Τύπο.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...