Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ο αρχηγός είναι εδώ!

Ο αρχηγός είναι εδώ!

maniatis

“Σιδερένιος” και πολύ νωρίτερα από τις αρχικές διαγνώσεις επέστρεψε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης.

Ήταν 11 Μαρτίου όταν στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Αεκ για το Κύπελλο, ο Γιάννης Μανιάτης συγκρούστηκε με τον Βαγγέλη Πλατέλλα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Η διάγνωση πάγωσε τους πάντες στην ομάδα. Ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος για τον Γιάννη Μανιάτη, γεγονός που σήμαινε απουσία τουλάχιστον 6 μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Αρχηγός όμως έσπασε όλα κοντέρ και επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ, κάνοντας την επανεμφάνιση του στους αγωνιστικούς χώρους σε κάτι λιγότερο από 5 μήνες παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στη φιλική αναμέτρηση με την Μπεσίκτας.

Ο Γιάννης Μανιάτης επέλεξε να χειρουργηθεί στην Ιταλία και εμπιστεύτηκε τον γιατρό που είχε εγχειρήσει τον Φραντσέσκο Τότι και φημίζεται για τις επιτυχημένες επεμβάσεις. Ο Γιάννης δούλεψε σκληρά όλο αυτό το διάστημα και ήταν γνωστό μέσα στην ομάδα εδώ και καιρό ότι ήταν έτοιμος να επιστρέψει στη δράση ωστόσο το τεχνικό επιτελείο δεν ήθελε να ρισκάρει και περίμενε την κατάλληλη στιγμή.

Ο Αρχηγός λοιπόν είναι και πάλι πίσω και όταν έκανε την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο στο 86′, όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι και ο ίδιος έδειξε να ζει έντονα τις στιγμές.

Ευχόμαστε ο Αρχηγός να είναι σιδερένιος και να συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα με το πάθος και τη δύναμη του.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Επιστρέφει ο Αρχηγός!

  Η Σταντάρ Λιέγης ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του δανεισμού του Γιάννη Μανιάτη από τον Ολυμπιακό! ...

Βρείτε μας στο Twitter