
Ο Κώστας Παπανικολάου θα παίξει αύριο το πρώτο του επίσημο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σε αντίθεση με τον Ντάνιελ Χάκετ που είναι τραυματίας και δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (31/01, 17:00) τον Αρκαδικό, στο περιθώριο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι “ερυθρόλευκοι” μετά την ήττα από την Ρεάλ στην Ευρωλίγκα, θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Ο ΓιάννηςΣφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ντάνιελ Χάκετ ο οποίος υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο, στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ρεάλ, αλλά θα έχει στην διάθεσή του τον Κώστα Παπανικολάου, στον οποίο πρόκειται να δώσει χρόνο συμμετοχής.
“Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας”
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σχολίασε τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός μπορεί να ξαναβρεί την σταθερότητα στην απόδοσή του.
Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Έλληνας φόργουορντ:
“Από εμάς εξαρτάται
Η εναλλαγή συναισθημάτων είναι συνεχής τον τελευταίο καιρό κι αυτό θα πρέπει να το αλλάξουμε. Από μας εξαρτάται να βρούμε τον εαυτό μας και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Από μας επαναλαμβάνω εξαρτάται.
Το παιχνίδι με τον Αρκαδικό που έρχεται να είναι η αρχή για να μπούμε στο σωστό δρόμο.
Ταξιδέψαμε για την Τρίπολη κατευθείαν από τη Μαδρίτη λόγω των κινητοποιήσεων που υπάρχουν στις Εθνικές οδούς και ευτυχώς δεν είχαμε κάποια μεγάλη καθυστέρηση. Μακάρι την Κυριακή να φτάσουμε στο στόχο χωρίς προβλήματα και να επιστρέψουμε το ίδιο ομαλά.
Στη διάρκεια του ταξιδιού μάθαμε και τα καλά νέα για τον Ντάνιελ. Αυτά ήταν πραγματικά καλά νέα. Φέτος έχουμε… ζήσει πολλά και ελπίζω να μη ζήσουμε τίποτα άλλο δυσάρεστο”.