Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Tα kokkina.gr στηρίζουν το Attica Soccer Tournament!

Tα kokkina.gr στηρίζουν το Attica Soccer Tournament!

ast

“Μπες στο παιχνίδι και γίνε εσύ ο πρωταθλητής της Αττικής. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει στο Attica Soccer Tournament. Δήλωσε συμμετοχή τώρα!”

Παίκτες απ’όλη την Αττική ενώνουν την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό σε ένα τουρνουά ποδοσφαίρου 6×6. Η Interactive Sports σου δίνει την ευκαιρία να κατακτήσεις τον τίτλο του Attica Champion, να κερδίσεις πλούσια δώρα και να ζήσεις μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία.

Το AST είναι ένα ετήσιο ποδοσφαιρικό τουρνουά 6Χ6 που θα διεξαχθεί σε 4 διαφορετικές περιοχές της Αττικής ανάμεσα τους και το Περιστέρι.

Σκοπός του είναι η ψυχαγωγία των ερασιτεχνών αθλητών που θα συμμετέχουν και η αποκόμιση εμπειριών από ένα ολοκληρωμένο και πλήρως οργανωμένο τουρνουά με τεράστια προβολή.
Tα 4 γήπεδα που θα φιλοξενήσουν το ASΤ και οι ημέρες διαξαγωγής του τουρνουά:
Football Club 55 (Μαρούσι) – Δευτέρα & Παρασκευή
Soccer Evolution (Περιστέρι) – Τρίτη & Παρασκευή
Renti Arena (Ρέντη) – Τετάρτη & Παρασκευή
Couros Football Club (Ελληνικό)

Το τουρνουά θα έχει διάρκεια 6-7 μήνες με τη σέντρα να ορίζεται αρχές Οκτωβρίου του 2015.
Το σύστημα διεξαγωγής του τουρνουά είναι:
Φάση 1: Τουρνουά Πόλης / Εγκατάστασης – Όμιλοι
Φάση 2: Διαχωρισμός ομάδων σε Gold και Silver – Όμιλοι
Φάση 3: Nοκ Άουτ αγώνες ξεχωριστά για Gold και Silver μεταξύ των γηπέδων. Πρόκριση στις 2 νίκες.
Τελική Φάση : Ημιτελικά, με τη συμμετοχή 3 ομάδων Gold και 1 ομάδας Silver
Το κόστος του αγώνα για κάθε ομάδα είναι 40 € / ομάδα

Στο τέλος του τουρνουά οι 3 πρώτοι νικητές θα λάβουν πλούσια δώρα αξίας 3000 €

Φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες, βίντεο, δηλώσεις πρωταγωνιστών, happenings και διαγωνισμοί θα συνοδεύουν το τουρνουά καθ’ολη τη διάρκεια του μέχρι τον τελικό του Μαϊου που θα κορυφωθεί σε μια μεγάλη γιορτή.

Περισσότερες πληροφορίες στο website του τουρνουά (http://www.atticasoccertournament.gr/ ) και στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης στο facebook (https://www.facebook.com/atticasoccertournament)

About Βαλάντης Σιδέρης

Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες του αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Ερασιτέχνης αθλητής και στα δύο σπορ, απόφοιτος σχολής διαιτησίας και σχολής προπονητών. Αρχισυντάκτης ενός πολύ όμορφου ταξιδιού από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι το 2015, του RedCampeon.gr. Ραδιοφωνικός παραγωγός στον Redonair για μία σεζόν. Πλέον διευθυντής του kokkina.gr με περισσότερη εμπειρία και υπομονή.