Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / O μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στον κόσμο!

O μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στον κόσμο!

Ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνει τη θέση του ως ο βασικός παράγοντας του ελληνικού αθλητισμού και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, αφού σχεδόν το 23% της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής για το Παρίσι αποτελείται από αθλητές του συλλόγου σε διάφορα αθλήματα.

Συγκεκριμένα, από τους 101 αθλητές των Εθνικών ομάδων της χώρας μας που θα λάβουν μέρος στους Αγώνες στο Παρίσι, οι 23 ανήκουν στον Ολυμπιακό. Ο σύλλογος ανυψώνει ξανά την ελληνική σημαία και σε εθνικό επίπεδο, με την ελπίδα ότι οι εκπρόσωποί του θα έχουν σπουδαίες επιδόσεις, κάτι που αναμένει και όλη η Ελλάδα, στηρίζοντας τους στις προσπάθειές τους στη γαλλική πρωτεύουσα.

Αναλυτικά, οι 23 αθλητές και αθλήτριες του Ολυμπιακού, του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου της Ευρώπης, που θα συμμετάσχουν με την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, είναι:

Μπάσκετ Ανδρών (3): Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμας Γουόκαπ

Πόλο Ανδρών (6): Ντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Μανώλης Ζερδεβάς, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Δημήτρης Νικολαΐδης, Νίκος Γκίλλας

Πόλο Γυναικών (8): Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Έλενα Ξενάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη

Στίβος (1): Εμμανουήλ Καραλής

Κολύμβηση (5): Απόστολος Χρήστου, Στέργιος-Μάριος Μπίλας, Απόστολος Παπαστάμος, Παναγιώτης Μπολάνος, Ευάγγελος-Εφραίμ Ντούμας.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η πόρτα με Ρίο Άβε τους βοηθάει όλους!

Ο διαύλος που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ρίο Άβε, ομάδες που ανήκουν ...

Βρείτε μας στο Twitter