Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Kαμία εξήγηση δεν έδωσε ο Ολυμπιακός!

Kαμία εξήγηση δεν έδωσε ο Ολυμπιακός!

Καμία εξήγηση δεν έδωσε στην UEFA ο Ολυμπιακός
Τα αστέρια είναι για λίγους!

Ο Ολυμπιακός θα δώσει κανονικά το “παρών” στο Champions League της νέας σεζόν. Η αναφορά των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, που εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα, έπεσε στο κενό, ενώ οι ερυθρόλευκοι δεν έδωσαν την παραμικρή εξήγηση στην UEFA και πέρασαν, μάλιστα, στην αντεπίθεση, καταγγέλοντας τις δύο ομάδες στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (23/7) πραγματοποιήθηκε στην έδρα της UEFA (Νιόν, Ελβετία) η συνάντηση για την αναφορά των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ σχετικά με την ευρωπαϊκή συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League της νέας σεζόν λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί από τον εισαγγελέα στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Τους ερυθρόλευκους εκπροσώπησαν οι Θεόδωρος Γιαννίκος και Γιάννης Βρέντζος.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε και η UEFA δέχτηκε να χαρακτηριστεί η συγκεκριμένη συνάντηση ως ένα απλό meeting παροχής στοιχείων για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και Ο ΠΑΟΚ δεν έδωσαν κανένα καινούργιο στοιχείο, που να μην το έχει, ήδη, παρουσιάσει ο σύλλογος του Πειραιά. Μάλιστα, οι δύο ομάδες δεν υιοθέτησαν καμία καταγγελία κατά του Ολυμπιακού. Από την πλευρά τους, οι ερυθρόλευκοι δεν παρείχαν καμία “εξήγηση” όπως γράφτηκε σε μερίδα του ελληνικού Τύπου. Όπως γίνεται αντιληπτό, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ξευτιλίστηκαν σε ευρωπαϊκό επίπεδο πια και εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA έχει, ήδη, αποφανθεί και ο Ολυμπιακός θα δώσει κανονικά το “παρών” στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία εναντίον του, τα οποία και να συνηγορούν εις βάρος του. Το σημερινό meeting δεν άλλαξε απολύτως τίποτα σε ό,τι αφορά την ειλημμένη απόφαση της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για συμμετοχή του Θρύλου στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Να σημειωθεί πως οι αξιωματούχοι της UEFA εκνευρίστηκαν ιδιαίτερα από τη συμπεριφορά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Ο λόγος; Οι πράσινοι είχαν, κιόλας, προσφύγει στο CAS (Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο) για την απόφαση που υπήρχε ήδη, πριν από το σημερινό meeting παροχής στοιχείων. Χωρίς, φυσικά, να έχουν καμία τύχη δικαίωσης.

Μάλιστα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός πέρασε στην αντεπίθεση! Οι ερυθρόλευκοι κατήγγειλαν τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στην UEFA για δυσφήμηση του αθλήματος και παραβίαση των κανονισμών του Champions League. Η αναφορά των δύο ομάδων ήταν ανούσια και έγινε μόνο για επικοινωνιακούς λόγους. Και αυτό υποστήριξε ο σύλλογος του μεγάλου λιμανιού. Το σίγουρο είναι πως Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ “έφαγαν τα μούτρα τους” για μία ακόμα φορά και ρεζιλεύτηκαν διεθνώς, στην προσπάθειά τους να πλήξουν τον Ολυμπιακό και τη συμμετοχή του στην Ευρώπη τη σεζόν 2015-2016.

About freesniper

Δείτε επίσης

Κατέκτησε το πρώτο Super Cup της ιστορίας του!

O Ολυμπιακός κατέκτησε το Super Cup για πρώτη φορά στην Ιστορία του και ταυτόχρονα τον ...