Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ποινή φυλάκισης για Αλαφούζο και Θωμαΐδη!

Ποινή φυλάκισης για Αλαφούζο και Θωμαΐδη!

Απόφαση καταπέλτης από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, το οποίο επέβαλλε ποινή φυλάκισης ενός έτους και 4 μηνών και χρηματική ποινή στον Γιάννη Αλαφούζο και στον Κυριάκο Θωμαΐδη για την πράξη της προσβολής ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων και για την πράξη της παραβίασης δικαστικής απόφασης για την τηλεοπτική εκπομπή “ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ”.

Ενώ, με άλλη δικαστική απόφαση οι ανωτέρω τιμωρήθηκαν και καταδικάσθηκαν σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή, πάλι για παραβίαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων για άλλη εκπομπή της εκπομπής “ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ”.

Και για τις δύο υποθέσεις μηνυτής ήταν ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης. Η ελληνική Δικαιοσύνη έπραξε για άλλη μια φορά το καθήκον της τονίζοντας εκκωφαντικά ότι ζούμε σε μια ευνομούμενη Πολιτεία, στην οποία κανείς δεν μπορεί να παραβιάζει θεμελιώδη δικαιώματα.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Η ειδοποιός διαφορά με άλλα χρόνια

Η δεύτερη ημέρα της αποστολής των kokkina.gr στο Άμπου Ντάμπι έφτασε στο τέλος της, και ...

Βρείτε μας στο Twitter