Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Ο Ολυμπιακός ζητά την επανάληψη του αγώνα στην Κυψέλη!

Ο Ολυμπιακός ζητά την επανάληψη του αγώνα στην Κυψέλη!

Παρακολουθήσαμε την πρωτοφανή αντίδραση του νέου προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο., η οποία συνοδεύτηκε με τις σχετικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Είδαμε και σε επανάληψη την επίμαχη φάση του διαιτητικού λάθους, η οποία είναι και η μοναδική σε όλο το παιχνίδι στην οποία ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός, ξεκάθαρα λόγω της πολλαπλής διαγράμμισης του γηπέδου που οδήγησε σε διαιτητικό λάθος.

 

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. δηλώνει επίσημα προς την Ε.Ο.Π.Ε., Ε.Σ.Α.Π. και κάθε αρμόδια αρχή ότι επιθυμεί να επαναληφθεί το παιχνίδι, για να αποκατασταθεί το αίσθημα της δικαιοσύνης.

 

Ο Ολυμπιακός είναι ο αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ και δεν χρειάζεται καμία εύνοια ακόμη και μη θελημένη, από καμία πλευρά.

 

ΥΓ1. Ευχόμαστε ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού να δείξει βέβαια, την ίδια ευαισθησία σε όλα τα αθλήματα στα οποία διοικεί.

 

ΥΓ2. Για αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης η επιθυμία μας είναι ξεκάθαρη και δεν αποτελεί ειρωνεία. Προς την κατεύθυνση αυτή θα συνδράμουμε, σε οτιδήποτε χρειαστεί ο Παναθηναϊκός, ούτως ώστε να διεξαχθεί εκ νέου ο αγώνας και μάλιστα με κόσμο. Βασική προϋπόθεση ωστόσο αποτελεί η τέλεση του αγώνα σε γήπεδο με τάραφλεξ, ακόμα και στην Κυψέλη, ώστε να μην μπορούν να επαναληφθούν τα ίδια λάθη.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Πήρε το αποτέλεσμα, ψάχνει την ομοιογένεια

Ολυμπιακός: Στην Τρίπολη μετράει το αποτέλεσμα – η ομοιογένεια θα έρθει με τον χρόνο Ο ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 5 =

August 2026
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31