Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Για πάντα στον Ολυμπιακό η Γιώτα!

Για πάντα στον Ολυμπιακό η Γιώτα!

Η Κατερίνα Γιώτα ανανέωσε την συνεργασία της με τον Ολυμπιακό και θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά, μέχρι το 2020.

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την διεθνή αθλήτρια του τμήματος βόλεϊ Γυναικών, Κατερίνα Γιώτα. Η κεντρική του Ολυμπιακού, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο τριετούς διάρκειας». Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του τμήματος

Μετά την επέκταση της συνεργασίας η Κατερίνα Γιώτα δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που με εμπιστεύεται η ομάδα ώστε να ανανεώσουμε την συνεργασία μας. Δεν θα μπορούσα παρά να είμαι ευχαριστημένη μετά από τέσσερα χρόνια σε αυτόν τον σύλλογο. Μου έχει προσφέρει πολλές χαρές και μόνο χαρές, νιώθω πραγματικά σαν να είμαι μέλος μιας οικογένειας και εύχομαι τα επόμενα χρόνια που θα είμαστε μαζί, να έρθουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Μπαρτζώκας: “Να κερδίσουμε λίγο χρόνο, για να βρούμε τη χημεία μας”

«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς. Είναι πολύ νωρίς στη σεζόν, αλλά έχουμε πολύ δύσκολο ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 5 =

October 2026
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031