Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Χωρίς Λοτζέσκι, αλλά με Σπανούλη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Χωρίς Λοτζέσκι, αλλά με Σπανούλη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Βελιγράδι, εκεί όπου σε λίγες ώρες (20:00) θ’ αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να υπολογίζει στον Βασίλη Σπανούλη, όχι όμως και στον Ματ Λοτζέσκι.

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» δεν έχει ξεπεράσει πλήρως την ίωση που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, αλλά παρ’ όλα αυτά ακολούθησε την αποστολή στην Σερβία και συμπεριλήφθηκε στην 12άδα. Αντιθέτως, ο Ματ Λοτζέσκι συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού και θα προφυλαχθεί.

Την θέση του Αμερικανοβέλγου στην 12άδα, θα πάρει ο Γιάννης Αθηναίου.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Κέρδισε τον Ερυθρό στην Κύπρο με κορυφαίο Σάσα

 Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 89-87 τον Ερυθρό Αστέρα στην Κύπρο, έχοντας για πρώτο σκόρερ και ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × two =

September 2026
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930