
Ο Βίκτορ Σάντσεθ ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό και την κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου:
«Θέλω να συγχαρώ τη Χάποελ. Όταν δεν απειλείς την αντίπαλη εστία δεν είναι δυνατό να κερδίσεις. Είχαμε πρόβλημα στη δημιουργία, δεν απειλήσαμε καθόλου, σε αντίθεση με τη Χάποελ που ήταν απειλή για μας. Η ευθύνη είναι όλη δική μου. Πρέπει να βρούμε τι έφταιξε. Δέχομαι τις ευθύνες όχι μόνο για το στήσιμο της ομάδας, αλλά και για το σχεδιασμό της.
Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας. Πρέπει να αναλύσουμε με ψυχραιμία το παιχνίδι. Οι παίκτες μας έδωσαν τα πάντα από άποψη πάθους και ενέργειας. Από την πρώτη στιγμή ήρθα με στόχο να προετοιμάσω την ομάδα για τους ομίλους, χωρίς να το πετύχουμε όμως».
Όσο για την επόμενη μέρα:
«Καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου, είμαι έτοιμος να συνεχίσω την επόμενη μέρα. Πρέπει να μεταφέρουμε την ομάδα στους ομίλους του Europa League. Είναι πολύ σημαντικός ο προκριματικός του Europa League».
Σχετικά με την απουσία του Πάρντο από τη 18άδα:
«Έκρινα πως δεν ήταν τόσο έτοιμος σε σχέση με άλλους παίκτες».
Αν ο Ολυμπιακός αιφνιδιάστηκε από τη Χάποελ:
«Στο πρώτο ματς τα πράγματα ήταν πιο ισορροπημένα, αλλά μας έλειπε η επιθετικότητα. Περιμέναμε πως θα ήταν καλή τακτικά η Χάποελ και πως θα ήταν δύσκολος ο προκριματικός, δεν μας εξέπληξε καθόλου».
kokkina.gr Ολυμπιακός, νέα και ειδήσεις για τον Ολυμπιακό σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτέχνη