Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Πρόβα πριν το final 4 για τους Έφηβους

Πρόβα πριν το final 4 για τους Έφηβους

Τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος για τους “ερυθρόλευκους”.

Τον τελευταίο τους αγώνα στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος Super League K-17 θα δώσουν το μεσημέρι της Κυριακής (13:00) στην Λιβαδειά οι Έφηβοι του Ολυμπιακού.

Οι “ερυθρόλευκοι” που έχουν κατακτήσει και μαθηματικά την 1η θέση και την πρόκριση στο final-4 της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στις 12 και 14 Μαϊου στο Περιστέρι, αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Λεβαδειακό -για την 24η ημέρα του Πρωταθλήματος- και θέλουν να κλείσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στην κανονική διάρκεια.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού 2026/27

Με την ολοκλήρωση μιας ακόμη θριαμβευτικής σεζόν που επιβεβαίωσε την κυριαρχία του Ολυμπιακού εντός και ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + three =