Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Παραμένει εκτός ο Λοτζέσκι

Παραμένει εκτός ο Λοτζέσκι

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμα στις υπηρεσίες του Αμερικανοβέλγου γφόργουορντ.

Ο Ματ Λοτζέσκι υποβλήθηκε σήμερα σε αξονική τομογραφία τ’ αποτελέσματα της οποίας δεν ήταν και τόσο ευχάριστα.

Ο όγκος της σπλήνας του «Λότζο» δεν έχει μειωθεί σε τέτοιο βαθμό για να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο σουτέρ των «ερυθρόλευκων» τις επόμενες ημέρες θα συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και θα συμμετέχει στα σημεία των προπονήσεων που δεν υπάρχει επαφή. Την επόμενη Τρίτη, θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις που θα δείξουν αν έχει μειωθεί ο όγκος της σπλήνας του, που θα του επιτρέψει να γυρίσει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Αυτό επί του πρακτέου σημαίνει πως, ο Λοτζέσκι δεν θα είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια σε Ευρωλίγκα και ελληνικό πρωτάθλημα με Ρεάλ Μαδρίτης (25/03) και Άρη (28/03) αντίστοιχα.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Τα εισιτήρια Βόλο και Άρη

H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 3ης Αγωνιστικής της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen + 1 =