![](https://kokkina.gr/wp-content/uploads/2016/03/03-12.jpg)
Απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπου που αγωνίστηκε η ομάδα του ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην Συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας κόουτς:
«Παρουσιαστήκαμε απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και κάναμε αυτό που έπρεπε. Ξεκινήσαμε καλά τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Είχαμε αρκετά καλή παραγωγικότητα. Η άμυνά μας ήταν αυτή που θέλουμε να παίζουμε. Δείξαμε κάποια στοιχεία και για μένα είναι απόδειξη του πως πρέπει να παίζουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες για τον μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης και την διάθεση που έδειξαν στην άμυνα. Χρειαζόμασταν ένα καλό παιχνίδι, γιατί μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος από την σημερινή εμφάνιση.
Ευχαριστούμε και τον κόσμο που στήριξε την ομάδα και οι παίκτες του το ανταπέδωσαν προσφέροντας θεαματικές φάσεις σε άμυνα κι επίθεση».
Για το 21-0 του τρίτου δεκαλέπτου:
«Το ρεκόρ δεν το κατάλαβα εκείνη την στιγμή, εγώ είδα ότι παίζαμε κακή άμυνα. Στο τέλος μου του είπαν οι συνεργάτες μου. Εκείνη την ώρα βλέπεις τακτικά τι κάνες σωστά και τι λάθος. Εμάς μας ενδιαφέρει η ομάδας πάντα να προσπαθεί για να παίζει καλύτερο μπάσκετ, δεν μας απασχολεί το ρεκόρ».
ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ: