Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Να μείνουμε σταθεροί κόντρα σε μία κορυφαία ομάδα»

«Να μείνουμε σταθεροί κόντρα σε μία κορυφαία ομάδα»

Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Σιμόνε Πιανιτζιάνι, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως το στοίχημα για την ομάδα του θα είναι να παραμείνει συνεπής στο αγωνιστικό πλάνο και σταθερή στην απόδοσή της.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός κόουτς είπε:

«Αυτή τη στιγμή, θέλουμε ν’ αποκτήσουμε ταυτότητα και συνέπεια στο παιχνίδι μας και να παραμείνουμε σταθεροί στις δύσκολες στιγμές. Ο Ολυμπιακός και ο επόμενος αντίπαλός μας, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είναι οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας και αυτό τα λέει όλα. Εμείς όμως δεν κοιτάμε την δική τους απόδοση, αλλά τον εαυτό μας. Επτά φορές φέτος, χάσαμε παιχνίδια στα οποία είχαμε το προβάδισμα στην 4η περίοδο. Μόνο σε δύο περιπτώσεις δεν είχαμε το προβάδισμα στο Β΄ ημίχρονο. Οι αριθμοί αυτοί είναι σαφείς και δυστυχώς μας προκαλούν κάποια απογοήτευση, διότι το ρεκόρ μας θα έπρεπε να ήταν καλύτερο. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να παραμείνουμε σταθεροί ακόμη και στον Πειραιά εναντίον μιας κορυφαίας ομάδας».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Περί Εμβιλά

Ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν τις τελευταίες μέρες το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, είναι ο ...