Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Με Ηρακλή το Σάββατο το ανδρικό βόλεϊ

Με Ηρακλή το Σάββατο το ανδρικό βόλεϊ

Στροφή στις εγχώριες διοργανώσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των υποχρεώσεων της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup κόντρα στην Ινεγκόλ.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται τον Ηρακλή το Σάββατο (2/12) στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη»  στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague με στόχο την 6η νίκη σε ισάριθμα ματς. Η αναμέτρηση με τον Ηρακλή θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

*Στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

«Η προσοχή μας ξανά στο πρωτάθλημα»

Ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Αφού εξασφαλίσαμε την πρόκριση στο Challenge Cup μετά από το συγκλονιστικό παιχνίδι με την Ινεγκόλ, η προσοχή μας στρέφεται ξανά στο πρωτάθλημα. Κόντρα στον Ηρακλή θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί στις εγχώριες διοργανώσεις και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Όσο κυλάει η σεζόν, η ομάδα θα εξελίσσεται μέσα από τα παιχνίδια με στόχο να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο βάσει των δυνατοτήτων της».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...