Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Με την ίδια προσέγγιση και κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα»

«Με την ίδια προσέγγιση και κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα»

Με τον ίδιο τρόπο που προσέγγισε το ματς με την Φενέρ, θα πρέπει να προσεγγίσει και αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Αν η ομάδα είναι έτοιμη να παίξει μέσα σε λίγες ώρες ένα δεύτερο δύσκολο παιχνίδι:

«Εννοείται. Αυτό είναι το σύστημα της Ευρωλίγκα, αυτό είναι η ζωή μας πλέον και θα είμαστε έτοιμοι αύριο να τα δώσουμε όλα».

Για το τι κρατάει και τι αφήνει από την χθεσινή νίκη στην Πόλη:

«Το πείσμα και η επιμονή ήταν το πιο σημαντικό στο χθεσινό παιχνίδι. βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, μετά προσπεράσαμε και συνεχίσαμε να παλεύομε, ακόμα και όταν η Φενέρ έστειλε το ματς στην παράταση και είχε το μομέντουμ, εμείς συνεχίσαμε να παλεύουμε με καρδιά και θέληση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, αυτή είναι η βάση, η ομάδα έχει αποδείξει ότι το έχει αυτό και πρέπει να συνεχίσει να το έχει σε κάθε παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ο Ερυθρός Αστέρας δεν… τρομάζει φέτος:

«Το ότι δεν τρομάζει κάποιες φορές… τρομάζει. Είναι πολύ καλή ομάδα, έχουν σωστή λειτουργία, είναι καλοδουλεμένοι. Σίγουρα δεν είναι τα μεγαθήρια της Ευρώπης, αλλά στο παρκέ όταν μπαίνεις δεν παίζουν ρόλο ούτε τα μπάτζετ, είναι όλοι ίσοι, γι’ αυτό κι εμείς πρέπει να μπούμε με την ίδια θέληση, να προσεγγίσουμε το ίδιο καλά το παιχνίδι όπως με την Φενέρ και όλοι να δώσουμε το 100%».  

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Αυτο ήταν ένα ανήθικο σφύριγμα!

Σπάνια αναφέρομαι σε διαιτητές, ακόμα και στις “λαμπρές” μέρες της Basket league που οδήγησαν στην ...