Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Pics από το φιλικό με την Λόκερεν

Pics από το φιλικό με την Λόκερεν

Στο τελευταίο του τεστ επί βελγικού εδάφους, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με την Λόκερεν με 0-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο -για τα δεδομένα της εποχής-, στο δεύτερο ημίχρονο βελτίωσαν αισθητά την απόδοσή τους, δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, αλλά στην τελική προσπάθεια δεν ήταν αποτελεσματικοί, με συνέπεια το 0-0 να διατηρηθεί μέχρι τέλους.

Στα φιλικά προετοιμασίας το σκορ είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολεί τις ομάδες. Σκοπός είναι παιχνίδι με το παιχνίδι οι παίκτες να παρουσιάζουν βελτίωση σε όλους τους τομείς και να εφαρμόζουν σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς, ο Μπέσνικ Χάσι σημείωσε πως είδε πολλά από τα στοιχεία που δουλεύει με τους παίκτες του τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις και άπαντες οφείλουν να συνεχίσουν με την ίδια συνέπεια και συγκέντρωση, για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το σημερινό παιχνίδι…

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...