Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Μικρές λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι»

«Μικρές λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι»

Ορισμένες λεπτομέρειες και η διαφορά που πήρε στο Α΄ δεκάλεπτο η Εφές, ήταν σύμφωνα  με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο τα δύο στοιχεία που έπαιξαν τον σημαντικότερο ρόλο στην ήττα.

«Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν μέχρι εδώ για να μας υποστηρίξουν. Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να τους δώσουμε χαρά. Πιστεύω πως με τον τρόπο που παλέψαμε τους δώσαμε κάποια διαπιστευτήρια, παρ’ όλο που δεν κερδίσαμε.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα πέντε λεπτά, παίξαμε καλή άμυνα, ελέγξαμε για ένα διάστημα της περιόδου το παιχνίδι. μετά το τάιμ-άουτ της Εφές τα πράγματα άλλαξαν και επιτρέψαμε στη Εφές να βάλει 20 πόντους στο δεκάλεπτο. Ήταν πολύ καθοριστικό αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού, γιατί όπως είδατε στην 2η, την 3η και την 4η περίοδο, το παιχνίδι ήταν ισόπαλο και την διαφορά την έκανε η 1η περίοδος. Πιστέψαμε ότι είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι όταν ρίξαμε την διαφορά στους 4 και τους 2 πόντους, αλλά οι μικρές λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι. προέκυψαν και δύο ανέλπιστα προβλήματα με τον Μιλουτίνοφ και τον Γκριν. Δώσαμε τα πάντα, προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η Εφές άξιζε τη νίκη, έπαιξε καλύτερα». Είπε ο κόουτς του Ολυμπιακού

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Αυτο ήταν ένα ανήθικο σφύριγμα!

Σπάνια αναφέρομαι σε διαιτητές, ακόμα και στις “λαμπρές” μέρες της Basket league που οδήγησαν στην ...