Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Περισσότερο ανησυχούμε για την κατάσταση του Ματ»

«Περισσότερο ανησυχούμε για την κατάσταση του Ματ»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είπε πολλά για το παιχνίδι, καθώς αυτό που τον απασχολεί περισσότερο είναι το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί ο Ματ Λοτζέσκι.

«Δυστυχώς χάσαμε ένα ντέρμπι απέναντι σε μία ομάδα που είναι από τα φαβορί για να κερδίσει την Ευρωλίγκα. Περισσότερο ανησυχούμε για την κατάσταση του Ματ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό τώρα, να κάνει τις εξετάσεις και να δούμε τι έχει. Όσον αφορά το παιχνίδι ήταν μια μάχη σώμα με σώμα. Στο τέλος η Ρεάλ πήρε αν μικρό προβάδισμα που ήταν αρκετό για να κερδίσει το παιχνίδι. καταφέραμε να τους κρατήσουμε χαμηλά σε παραγωγικότητα, έχουν 90 πόντους μ.ο. Φυσικά θα μπορούσαμε ν’ αποφύγουμε κάποια καλάθια στον αιφνιδιασμό που πέτυχαν. Εμείς από την πλευρά μας σε 7 αιφνιδιασμούς δεν καταφέραμε να πετύχουμε καλάθι. Συνεχίζουμε, έχουμε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, θα παλέψουμε για να δούμε που θα τερματίσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποστήριξη σήμερα και ελπίζω σε κάθε ματς από εδώ κι πέρα να έχουμε sold-out». Είπε αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Για το επεισόδιο που είχε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Μπιρτς:

«Αυτά συμβαίνουν στον πάγκο. Είχαμε ένα επεισόδιο που δεν χρειάζεται να του δώσουμε μεγαλύτερη έκταση. Αντέδρασε ένα παίκτης στον πάγκο. Η πειθαρχία είναι πάνω απ’ όλα. Δεν με νοιάζει να κερδίσω ένα παιχνίδι αν δεν υπάρχει πειθαρχία. Όλοι πρέπει ν’ αντιληφθούν που βρίσκονται, τους κανόνες που υπάρχουν και πως αυτοί οι κανόνες δεν παραβιάζονται από κανέναν».

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Αυτο ήταν ένα ανήθικο σφύριγμα!

Σπάνια αναφέρομαι σε διαιτητές, ακόμα και στις “λαμπρές” μέρες της Basket league που οδήγησαν στην ...