Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Κορυφαία ξανά η Μπιανκόνι, στην 4η θέση η Σμιτ!

Κορυφαία ξανά η Μπιανκόνι, στην 4η θέση η Σμιτ!

Η αθλήτρια του Ολυμπιακού, Ρομπέρτα Μπιανκόνι, ανακηρύχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ως κορυφαία Ευρωπαία αθλήτρια υδατοσφαίρισης. Στην τέταρτη θέση της κορυφαίας πεντάδας, βρίσκεται επίσης η αθλήτρια του Θρύλου Γιασμίν Σμίτ!

Η Ιταλίδα πολίστρια του Θρύλου διακρίθηκε ξανά στο διαγωνισμό της LEN για την ανάδειξη των καλύτερων αθλητών και είναι η πρώτη που για απολαμβάνει τον τίτλο αυτό για 2η διαδοχική χρονιά.

Η Μπιανκόνι κατέκτησε με την Ιταλία το ασημένιο μετάλλιο στο Ρίο, και το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι. Αναδείχθηκε 2η σκόρερ στο Βελιγράδι και η 6η καλύτερη σκόρερ στο Ρίο, όντας η καλύτερη αθλήτρια της Ιταλίας και στις δύο διοργανώσεις.  Με το σκουφάκι του Ολυμπιακού η Ρομπέρτα Μπιανκόνι κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας και την 4η θέση στο Final 4 της LEN Euroleague.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

O Βαγγέλης Μαρινάκης παρέλαβε το βραβείο Αθηναΐδες 2019

Στο όμορφο και ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο gala που διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου, ο σύλλογος γυναικών ...