Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Αύριο οι εξετάσεις του Σπανούλη

Αύριο οι εξετάσεις του Σπανούλη

Ο Βασίλης Σπανούλης αποχώρησε στα μισά της 3ης περιόδου της αναμέτρησης με τον Κολοσσό, αισθανόμενος ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Σαφής κλινική εικόνα αυτή την στιγμή δεν υπάρχει, γι’ αυτό και ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα υποβληθεί αύριο σε μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί.

Οι πρωταθλητές υποδέχονται την προσεχή Τετάρτη (15/02) τον Άρη, στο περιθώριο της 18ς αγωνιστικής του πρωταθλήματος και το αν θα παίξει ή όχι ο Σπανούλης θα εξαρτηθεί από το τι θα δείξουν οι εξετάσεις.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Δανεισμών συνέχεια από Φόρεστ;

Η οριστική μετατροπή της μετακίνησης του Ζότα Σίλβα στον Ολυμπιακό σε κανονική μεταγραφή διαφοροποιεί σημαντικά ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × one =

September 2026
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930