Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Μας ανησυχεί το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση»

«Μας ανησυχεί το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση»

Στο στρατόπεδο της Ζαλγκίρις υπάρχει μία ανησυχία, καθώς ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει σημειώσει διαδοχικές νίκες, αλλά σύμφωνα με τον Ρενάλντας Σεϊμπούτις οι Λιθουανοί θα παλέψουν για τη νίκη στο «Σ.Ε.Φ.»

«Έχουμε τους ηγέτες μας (Γιανκούνας και Βέστερμαν ), αλλά καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν βλέπετε ότι στα παιχνίδια ξεχωρίζουν παίκτες που δίνουν λύσεις στο σκοράρισμα. Έχουμε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία στο παιχνίδι μας, στηριζόμαστε στην ομαδικότητά μας και στους παίκτες που δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση μέσα στο παιχνίδι. Αυτό είναι το όπλο μας πιστεύω».  Τόνισε αρχικά ο Λιθουανός γκαρντ και συμπλήρωσε:

«Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που παίζει εδώ και χρόνια ποιοτικό μπάσκετ. Ο ηγέτης της ομάδας είναι ο Σπανούλης και γύρο από αυτόν έχει σχηματιστεί μια πολύ καλή ομάδα. Μας ανησυχεί το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση και παίρνει τ’ αποτελέσματα, αλλά εμείς θα παλέψουμε για τη νίκη».

Ολοκληρώνοντας ο Λιθουανός γκαρντ σημείωσε:

«Η δύναμή μας είναι η ομαδικότητά μας. Ελπίζω να είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε το αμυντικό πλάνο που έχουμε καταρτίσει και στην επίθεση να είμαστε σε καλή ημέρα».

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Συνεχίστε ότι κάνετε!

“Ο Σλούκας υπέγραψε στη Ρεάλ”, “Ο Λάρυ πάει απέναντι”, ο Σάσα το καλοκαίρι πάει Κινγκς” ...