Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Είμαι ικανοποιημένος από το επίπεδο ετοιμότητας»

«Είμαι ικανοποιημένος από το επίπεδο ετοιμότητας»

103

Ικανοποιημένος από το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά τη νίκη επί της Γαλατά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας κόουτς στην κάμερα του OTE TV:

«Τα’ αποτελέσματα δεν μετράνε στα φιλικά. Για εμάς μετράνε κάποια στοιχεία που θέλουμε στο παιχνίδι. Ορισμένα θετικά και αρνητικά πράγματα που θέλουμε να διακρίνουμε και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά. Παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώσουμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό. Στο σημερινό φιλικό είχαμε καλύτερο ρυθμό απ’ ότι στο προηγούμενο, αν εξαιρέσουμε την 3η περίοδο. Ήμασταν πιο αποδοτικοί και στις δύο πλευρές του παρκέ και αυτό είναι το θετικό».

Αν είναι ικανοποιημένος από τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας και το σχόλιό τους για την Ευρωλίγκα που ξεκινάει σε λίγες μέρες:

«Είμαι ικανοποιημένος από το επίπεδο ετοιμότητας. Αυτή την στιγμή, το μόνο παιχνίδι που έχουμε στο μυαλό μας, είναι το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Κολοσσό. Για την Ευρωλίγκα έχουμε μπροστά μας ακόμα δέκα μέρες και τότε θ’ ασχοληθούμε μ’ εκείνα τα παιχνίδια».

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

Η συνέντευξη Τύπου ενόψει Άστον Βίλα

Απέναντι στην Aston Villa θα τεθεί αντιμέτωπος ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (02/05, 22:00), στον πρώτο ...