Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Ελάχιστες οι πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι»

«Ελάχιστες οι πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι»

Φαβορί έχρισε τον Ολυμπιακό ο προπονητής των Πορτογάλων.

Ο προπονητής της Αρούκα, Λίτο Βιντιγκάλ, τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, σημειώνοντας παράλληλα πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει με εξυπνάδα και συγκέντρωση, αν θέλει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κι έχουμε ελάχιστες πιθανότητες να το κερδίσουμε, επειδή ο αντίπαλός μας είναι πολύ ισχυρός. Έχει κατακτήσει τα 15 από τα τελευταία 17 πρωταθλήματα. Έχουμε κάποιες πιθανότητες και θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας». 

Για τον Πάουλο Μπέντο που ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία του Ολυμπιακού: 

«Δεν ξέρω αν θ’ αλλάξουν πολλά ή όχι γιατί ανέλαβε την ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί, γιατί δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τις δυνατότητες του αντιπάλου μας».

 

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Συνεχίστε ότι κάνετε!

“Ο Σλούκας υπέγραψε στη Ρεάλ”, “Ο Λάρυ πάει απέναντι”, ο Σάσα το καλοκαίρι πάει Κινγκς” ...