Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Και στην Πορτογαλία ο κόσμος

Και στην Πορτογαλία ο κόσμος

Ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο παιχνίδι για τα πλέι-οφ του Europa League κόντρα στην Αρούκα στην Πορτογαλία και οι οπαδοί της ομάδας αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών».

Μετά τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Champions League, ο Ολυμπιακός επικεντρώνει την προσοχή του στα παιχνίδια των πλέι-οφ του Europa League με την Αρούκα. Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα δώσουν την πρώτη «μάχη» εκτός έδρας, αλλά δεν θα είναι μόνοι τους στο «Estádio Municipal», καθώς βροντερό «παρών» αναμένεται να δώσουν οι οπαδοί της ομάδας.

Με ανακοίνωσή της η Θύρα 7, γνωστοποίησε ότι θα πραγματοποιηθεί αυθημερόν εκδρομή και ήδη αρκετός κόσμος κλείνει εισιτήρια για Πορτογλία, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Πέμπτη 18/8 ο Θρύλος δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα και η Θύρα 7 θα δώσει δυναμικό παρόν!! Αεροπορική αυθημερόν εκδρομή κανονίζεται λοιπόν για Πορτογαλία και οι λίστες έχουν πάρει φωτιά… Όποιος ενδιαφέρεται να δηλώσει συμμετοχή να στείλει στο inbox.

Υ.Γ:ονοματεπώνυμο (στα Λατινικά)
Αριθμός Ταυτότητας η διαβατηρίου
Αριθμός κ θέση διαρκείας 2016-17
Τα απαραίτητα για την εκδρομή!!!
ΥΓ2:οπως καταλαβαίνεται θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

No Euroleague team? No problem!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης απ’ όταν έχουν θεσπιστεί οι δύο πεντάδες των ...