Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Τέλος ο Βρέντζος, στα 20 εκατομμύρια η Α.Μ.Κ.

Τέλος ο Βρέντζος, στα 20 εκατομμύρια η Α.Μ.Κ.

50

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του. Βάζει 20 εκατομμύρια ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Π.Α.Ε.:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο μας για τα παρακάτω: 

  1. ΤοΜετοχικό Κεφάλαιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αυξηθεί κατά 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου και άμεσα από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η συγκεκριμένη αύξηση υλοποιείται προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με την απώλεια εσόδων από το UEFA Champions League και η ομάδα να συνεχίσει δυνατή και να ενισχυθεί, για να κατακτήσει όλους τους στόχους της. Ο κ. Μαρινάκης, όπως και το 2010, που η ομάδα μας δεν συμμετείχε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και την περσινή σεζόν που τελείωσε με ζημιά 8 εκατομμυρίων ευρώ, έτσι και τώρα δεν αφήνει τον Ολυμπιακό να μπει σε οικονομικές περιπέτειες.

  1. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ.Γιάννης Βρέντζος, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή και θα τεθεί σε ισχύ από την επόμενη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Περαιτέρω αρμοδιότητες που αφορούν στη λειτουργία της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος θα αναλάβουν οι κ.κ. Κουντούρης, Παύλου,Γιαννίκος.
  1. Λύνεται η συνεργασία με τον τεχνικό σύμβουλο και επικεφαλής του τμήματος scoutingΧουάνχο Λορένθο Μολπεσέρες.
  1. Ο κ.Φρανσουά Μοντεστό αναλαμβάνει Αθλητικός Διευθυντής».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ο έλεγχος των δανεικών (μέρος 1ο)

Το Μουντιάλ είναι στο ποδοσφαικό προσκήνιο της παγκόσμια αθλητικής κοινότητας, όμως στον Ολυμπιακό σχεδιάζουν τη ...