Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Αίτηση εξαίρεσης από Μαρινάκη για Δασκαλόπουλο

Αίτηση εξαίρεσης από Μαρινάκη για Δασκαλόπουλο

marinakis_0

Αίτηση εξαίρεσης κατά του εισαγγελέα εφετών Σταμάτη Δασκαλοπούλου μέσω κειμένου “φωτιά” που αναδεικνύει τις μεθοδεύσεις του διδύμου Ντογιάκου-Δασκαλόπουλου, κατέθεσε το πρωί ο πρόεδρος του Ολυμπιακου Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στο περιεχόμενο της αιτήσεως αναφέρονται αναλυτικά γεγονότα που εκθέτουν τοσο τον κ. Δασκαλόπουλο, όσο και τον προϊστάμενο του εφετείου Αθηνών κ. Ισίδωρο Ντογιάκο (γνωστό και ως «Ψηλό Παναθηναϊκάκια) , ο οποίος επιδεικνύει έντονο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της υπόθεσης που χειρίζεται το “alter ego” του.

Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων, στην αίτηση εξαιρέσεως περιγράφει συγκεκριμένα γεγονότα που εκθέτουν ανεπανόρθωτα το γνωστό δίδυμο της εισαγγελίας Αθηνών και αναδεικνύουν τις παρασκηνιακές διεργασίες και μεθοδεύσεις στις οποίες επιδίδονται.

Στους διαδρόμους της εισαγγελίας Αθηνών, αποτελεί κοινό μυστικό οτι ο κ. Δασκαλόπουλος, εκτός απο “alter ego” του Ντογιάκου, “χρησιμοποιείται” και ως οπλοπολυβόλο του τελευταίου. Η περίοδος που το συγκεκριμένο δίδυμο δρούσε ανενόχλητο και λάμβανε εντολές απο τον Σαμαρά, ευτυχώς ανήκει στο παρελθόν.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

Break με το καλημέρα στη Βαρκελώνη!

Ο Ολυμπιακός έστω και εάν στο τέλος απειλήθηκε, με επιβλητική εμφάνιση, καθώς έλεγξε τον ρυθμό ...