Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Στις 21 Ιουνίου ξεκινάει το καλοκαιρινό camp του Ολυμπιακού

Στις 21 Ιουνίου ξεκινάει το καλοκαιρινό camp του Ολυμπιακού

Πιάνουν δουλειά από 21/06 οι ανερχόμενοι πρωταθλητές.

Για άλλη μια χρονιά, η Ακαδημία του Πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακού διοργανώνει καλοκαιρινό Camp στα γήπεδα του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 5 έως 17 ετών. Επικεφαλής του έμπειρου επιτελείου των προπονητών θα είναι ο υπεύθυνος των Ακαδημιών κ. Νίκος Κεραμεύς.

Το καλοκαιρινό Camp θα ολοκληρωθεί σε δύο περιόδους:

  • Α ΠΕΡΙΟΔΟΣ :Τρίτη 21 Ιουνίου έως Σάββατο 25 Ιουνίου
  • Β ΠΕΡΙΟΔΟΣ:Δευτέρα 27 Ιουνίου έως Παρασκευή 01 Ιουλίου

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για αθλητές/τριες Ολυμπιακού:
1ο παιδί (Α΄ περίοδος) 70,00€ 1ο παιδί (Α΄+ Β΄ περίοδος) (70+50) 120,00€ 2ο παιδί (Α΄ περίοδος) 50,00€ 2ο παιδί (Α΄+ Β’ περίοδος) (50+30) 80,00€
Για αθλητές/τριες εκτός Ολυμπιακού:
1ο παιδί (Α΄ περίοδος) 80,00€ 1ο παιδί (Α΄+ Β΄ περίοδος) (80+60) 140,00€ 2ο παιδί (Α΄ περίοδος) 60,00€ 2ο παιδί (Α΄+ Β΄ περίοδος) (60+40) 100,00€ * Τυχόν 3ο παιδί, δικαιούται την έκπτωση του 2ου

Από τις 09:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, οι νεαροί αθλητές και οι αθλήτριες θα προπονηθούν σε ασκήσεις ατομικής τεχνικής και φυσικής κατάστασης. Το ασκησιολόγιο θα είναι αυστηρά προσαρμοσμένο στην ηλικία και στο αθλητικό τους επίπεδο. Mε αυτόν τον τρόπο, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα βασικά του μπάσκετ, να διαμορφώσουν σωστούς χαρακτήρες και να διασκεδάσουν μέσα σ’ ένα περιβάλλον γεμάτο αθλητικά ερεθίσματα.

Η διάθεση των καταρτισμένων προπονητών μας να συμβάλλουν στην αθλητική ανάπτυξη των παιδιών, όπως και η άρτια υλικοτεχνική υποδομή των εγκαταστάσεων μας, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία του συγκεκριμένου προγράμματος το οποίο πραγματοποιείται για έκτη συνεχή χρονιά.

Ελάτε κοντά μας, δουλέψτε σκληρά και πιστέψτε στα ονειρά σας!

Για πληροφορίες και εγγραφές στο: 210/4833283, καθημερινά από τις 15:00 έως 19:00 και Σάββατο από τις 08:00 έως 14:00.

OLYMPIACOS BC – THE ACADEMY | BELIEVE IN YOUR DREAMS.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Περί Εμβιλά

Ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν τις τελευταίες μέρες το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, είναι ο ...