Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Κάναμε απλά το 1-1»

«Κάναμε απλά το 1-1»

Η τοποθέτηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του, αλλά θέλει οι παίκτες του να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να παίξουν με την ίδια συγκέντρωση και στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Συγκεκριμένα ο κόουτς του Ολυμπιακού είπε:

«Αλλάξαμε εντελώς την τακτική μας σε σχέση με το πρώτο ματς, ελέγχαμε το παιχνίδι ακόμα και όταν χάναμε. Κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό χαμηλά σε δημιουργία στην έδρα του. Ήταν θέμα χρόνου να περάσουμε μπροστά στο σκορ. Πιστεύω από την άμυνα ελέγξαμε τον ρυθμό, δεν φάγαμε εύκολα καλάθια, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και πιστεύω δίκαια κερδίσαμε. Η ομαδική προσπάθεια είναι το πιο σημαντικό για μένα. Όλη η ομάδα δούλεψε γι’ αυτή τη νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Δεν έχει κριθεί τίποτα, κάναμε  απλά το 1-1. Έχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε το μπρέικ και να παρουσιαστούμε ακόμα πιο έτοιμοι στο τρίτο ματς».

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Αυτο ήταν ένα ανήθικο σφύριγμα!

Σπάνια αναφέρομαι σε διαιτητές, ακόμα και στις “λαμπρές” μέρες της Basket league που οδήγησαν στην ...