Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Τα εισιτήρια με Ζαλγκίρις και Κηφισιά

Τα εισιτήρια με Ζαλγκίρις και Κηφισιά

Βγήκαν τα εισιτήρια για τα επόμενα δύο εντός έδρας ματς. 

Οι φίλοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού με Κηφισιά και Ζαλγκίρις, έχουν την δυνατότητα από σήμερα να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κ.Α.Ε.:

Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι, η διάθεση των εισιτηρίων για τους αγώνες, OLYMPIACOS BC – ZALGIRIS KAUNAS, (Παρασκευή 18/03/2016 με ώρα έναρξης 21:45) και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ (Δευτέρα 21/03/2016 με ώρα έναρξης 18:30) πραγματοποιείται  ως εξής:

  • Μέσω του  INTERNET από το www.olympiacosbc.gr  από την Πέμπτη 10/03/2016 και ώρα 10:00 .
    •    Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007 από την Πέμπτη 10/03/2016 και ώρα 10:00 .
    •    Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) από την Πέμπτη 10/03/2016.
    •    Από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ την Πέμπτη 17/03/2016 (10:00-18:00), την Παρασκευή 18/03/2016 από τις 10:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα και την Δευτέρα 21/03/2016 από τις 10:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα με την ΚΗΦΙΣΙΑ.

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου, με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Ειδικά για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ήθελε να ενημερώσει, ότι, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια, καλό θα ήταν να προσέλθουν έγκαιρα, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι  10, 15,20, 25 και 30 € για τον αγώνα με την ZALGIRIS KAUNAS και10,15, και 25€ για τον αγώνα με την ΚΗΦΙΣΙΑ .

Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών και VIP, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210 4527600

Όλοι «Print at Home Ticket», χωρίς αναμονή, χωρίς ταλαιπωρία!

Συνεχίζεται για άλλη μία χρονιά το πρόγραμμα αγοράς και εκτύπωσης του εισιτηρίου “Print at home”. Με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε φίλαθλος μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς καμία άλλη διαδικασία, προσκομίζοντας απλά στη θύρα το εισιτήριο που θα έχει τυπώσει ο ίδιος στο σπίτι του ή στο γραφείο του. Έτσι θα αποφεύγεται η ταλαιπωρία της ουράς για την αγορά εισιτηρίου, ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής και θα διευκολύνεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο, ενώ, με την εγγραφή ως μέλος του συστήματος εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αποφεύγεται η επαναλαμβανόμενη διαδικασία προσκόμισης των παραπάνω στοιχείων με βάση και τον νέο Αθλητικό Νόμο.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:

Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και την  Πέμπτη 17/03/2016 για τον αγώνα με την ZALGIRIS KAUNAS και μέχρι την Παρασκευή 18/03/2016  για τον αγώνα με την ΚΗΦΙΣΙΑ, ώστε να παραλάβουν από το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.
•    Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους
•    Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων για τον αγώνα με την ZALGIRIS KAUNAS θα γίνει μόνο από τη θύρα 8.
•    H είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων για τον αγώνα με την ΚΗΦΙΣΙΑ θα γίνει μόνο από την Θύρα 7.

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Τα εισιτήρια για τα ντέρμπι με Άρη, ΠΑΟΚ και τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ

Ισως Τα εισιτήρια με ΑΡΗ: H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 2ης Αγωνιστικής των Playoffs ...