Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Ιδανική ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε την καλή μας κατάσταση»

«Ιδανική ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε την καλή μας κατάσταση»

Θέλει εκδίκηση η Άντερλεχτ για το 0-3.

Η Άντερλεχτ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ο προπονητής, Μπέσνικ Χασί, εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα του θα το επιβεβαιώσει και κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Στον όμιλό του Ολυμπιακού στο Champions League δεν υπήρχε καλύτερη ομάδα από αυτόν, εκτός από την Μπάγερν Μονάχου. Από την πλευρά μας, αγωνιστήκαμε σ’ έναν σκληρό όμιλο κόντρα σε Τότεναμ και Μονακό. Το έχω ξαναπεί ότι, η σημερινή ομάδα μου είναι ισχυρότερη από ό,τι ήταν πριν από λίγους μήνες. Οι νεοφερμένοι παίκτες μας έχουν δώσει ώθηση. Παίζουμε στην έδρα μας και σίγουρα δεν πρέπει να ξεφύγουμε από το αγωνιστικό μας πλάνο». Τόνισε αρχικά ο Αλβανός τεχνικός.

«Αισθάνομαι ότι οι παίκτες μου είναι, επίσης, φιλόδοξοι και θέλουν να χτίσουν κάτι καλό στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Το Σάββατο εναντίον της Ζούλτε Βάρεγκέμ (3-0) δεν τα κάναμε όλα τέλεια, αλλά τα πάντα ήταν σε πολύ πιο γρήγορο ρυθμό από ό, τι τις προηγούμενες εβδομάδες. Ως εκ τούτου, το αυριανό παιχνίδι είναι μια πρόκληση απέναντι σε μια πολλή ισχυρή ευρωπαϊκή ομάδα και αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να επιβεβαιώσουμε την καλή μας κατάσταση. Θέλω οι παίκτες μου να παρουσιάσουν το πρόσωπο που παρουσίασαν στον τελευταίο αγώνα, αλλά με περισσότερη πειθαρχία». 

Για την αναμέτρηση του 2013 για το Champions League, όπου ο Ολυμπιακός κέρδισε με 0-3:

Ήταν ένα επεισοδιακό ματς. Τώρα είναι στο χέρι μας να πάρουμε εκδίκηση».

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Πώς από το “θέλω” θα πάμε στο “παίρνω” (την Ευρωλίγκα)

Του Βαλάντη Σιδέρη Τις τελευταίες εβδομάδες, όποιος παρακολουθεί την Ευρωλίγκα με προσοχή ή και επιδερμικά, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − 6 =