Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Όλοι έδωσαν τα πάντα στην άμυνα»

«Όλοι έδωσαν τα πάντα στην άμυνα»

Ικανοποιημένος ο Οθέλο Χάντερ από τον τρόπο που έπαιξε άμυνα ο Ολυμπιακός.

Ένας εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού απόψε, ο Οθέλο Χάντερ, απέδωσε τη νίκη κόντρα στην Λαμποράλ στην πολλή καλή άμυνα που έπαιξαν οι συμπαίκτες του.

Μέσα από την άμυνα ελέγξαμε το παιχνίδι, το σημαντικό ήταν πως από τον πρώτο έως τον τελευταίο παίκτη, όλοι έδωσαν τα πάντα στην άμυνα και κάναμε μια σημαντική νίκη. Συνεχίζουμε“. Είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικάνος center.

Από την πλευρά του ο Μίλαν Τόμιτς είπε τα εξής:

Πιστεύω ότι είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού για 40 λεπτά. Σε κάποια στιγμή μας πλησίασαν στο σκορ από τα λάθη μας . Παρόλα αυτά ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, τα γκάρντ μας διάβασαν σωστά το παιχνίδι, οι ψηλοί τελείωσαν όλες τις φάσεις και πήραμε στο τέλος τη νίκη. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι μία πάρα πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη“.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Η πόρτα με Ρίο Άβε τους βοηθάει όλους!

Ο διαύλος που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ρίο Άβε, ομάδες που ανήκουν ...

Βρείτε μας στο Twitter