Αρχική / ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ / 10 “καυτοί” ελεύθεροι παίκτες! (μέρος Α)

10 “καυτοί” ελεύθεροι παίκτες! (μέρος Α)

out of contract players olympiakos

Οι εποχές είναι δύσκολες και με την χώρα μας να μαστίζεται από τεράστια οικονομικά προβλήματα τα οποία φυσικά αντικατοπτρίζονται και στο ποδόσφαιρο, μια ενδεχόμενη επιλογή ενός παίκτη χωρίς συμβόλαιο για μεταγραφή, φαντάζει πιο δελεαστική απ’ ό,τι παλαιότερα.
Ευκαιρίες υπάρχουν όπως και εξαιρετικοί παίκτες που… κυκλοφορούν ελεύθεροι κι ωραίοι. Κάποιοι ήδη έχουν ακουστεί για τον Ολυμπιακό και κάποιοι φαντάζουν απίθανο να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα στο ταπεινό ελληνικό πρωτάθλημα. Τα kokkina.gr, επέλεξαν και σας παρουσιάζουν το πρώτο μέρος, από τους 10 πιο καυτούς ελεύθερους παίκτες που ίσως θα ανέβαζαν επίπεδο τους ερυθρόλευκους, με μοναδικό αντίτιμο το μισθό τους! Η ιεραρχία δεν είναι τόσο βάσει ποιότητας, όσο φήμης και καταξίωσης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Περιηγηθείτε στη λίστα επιλέγοντας από το 2 έως το 11!

About Βαλάντης Σιδέρης

Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες του αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Ερασιτέχνης αθλητής και στα δύο σπορ, απόφοιτος σχολής διαιτησίας και σχολής προπονητών. Αρχισυντάκτης ενός πολύ όμορφου ταξιδιού από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι το 2015, του RedCampeon.gr. Ραδιοφωνικός παραγωγός στον Redonair για μία σεζόν. Πλέον διευθυντής του kokkina.gr με περισσότερη εμπειρία και υπομονή.

Δείτε επίσης

10 ελεύθεροι ποδοσφαιριστές που θα έκαναν τη διαφορά τη σεζόν 2022/23 στον Ολυμπιακό

Η αλήθεια είναι ότι η οικονομική κατάσταση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, δεν ευνοεί μεγάλα οικονομικά ανοίγματα. ...