Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Όταν ο Σπανούλης «σκότωσε» την Φενέρ (vid)

Όταν ο Σπανούλης «σκότωσε» την Φενέρ (vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει κάνει παιχνίδια και παιχνίδια στην Ευρωλίγκα που θα μείνουν αξέχαστα και ένα εξ’ αυτών είναι κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Ήταν 1η Μαρτίου του 2014 και ο Ολυμπιακός υποδέχονταν στο «Σ.Ε.Φ.» την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στο περιθώριο της 1ης αγωνιστικής του top 16. Οι «ερυθρόλευκοι» παίζοντας ωραίο μπάσκετ πήραν τη νίκη με 95-82, έχοντας σε τρομερό βράδυ τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού «οργίασε» σ’ εκείνο το ματς οδηγώντας την ομάδα του εκ του ασφαλούς στη νίκη. Πιο συγκεκριμένα, ο ηγέτης των Πειραιωτών μέτρησε 28 πόντους (5/7 διποντα, 4/8 τρίποντα και 6/7 βολές), 9 ασίστ, 5 ριμπάουντ , 9 κερδισμένα φάουλ και μόλις 2 λάθη σε 34:01 συμμετοχής. Ο Σπανούλης συγκέντρωσε 39 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, επίδοση που είναι η κορυφαία του στα όσα χρόνια αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Όπως είναι φυσικό μετά από τέτοια εμφάνιση αναδείχθηκε και MVP της 1ης αγωνιστικής του top 16.

Θυμηθείτε στο παρακάτω βίντεο τα… μαγικά του «Kill Bill»…

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...