Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Όλα μπορούν να συμβούν»

«Όλα μπορούν να συμβούν»

Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη, σύμφωνα με τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν κακός απόψε, αλλά θα πρέπει να συνεχίσει να παλεύει καθώς όλα μπορούν ν’ ανατραπούν στην συνέχεια.

Πιο συγκεκριμένα ο διεθνής φόργουορντ είπε:

 «Ήταν ένα κακό παιχνίδι. δεν ήταν όπως το περίμενα. Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσουμε. Η Μπαρτσελόνα έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας δεν παίξαμε καλά, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Είναι διαφορετικός ο όμιλος απ’ ότι τις άλλες χρονιές, είναι πολύ δυνατός και κάθε εβδομάδα μπορούν να συμβούν τα πάντα. Μπορούν να έρθουν τα πάνω κάτω γι’ αυτόν τον λόγο λέω ¨ΟΚ, χάσαμε ένα παιχνίδι¨. Έχουμε όμως έξι ακόμη αγώνες. Να παίξουμε σκληρά και να δούμε τι θα γίνει στο τέλος».

Από την πλευρά του ο Ντι Τζέι Στρόμπερι σημείωσε:

«Κάναμε λάθη στην άμυνα και η Μπαρτσελόνα ευνοήθηκε από αυτό. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε μια τόσο καλή ομάδα να πετύχει τόσους πολλούς πόντους. Πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα. Πήραν πλεονέκτημα από δικά μας λάθη. Πιστεύουμε πως, έχουμε ακόμη την δυνατότητα να προκριθούμε στα πλέι-οφς. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια εντός έδρας και δύο εκτός στα επόμενα έξι και πρέπει ν’ αντιδράσουμε. Να προφυλάξουμε την έδρα μας και να σημειώσουμε διαδοχικές νίκες».

 

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Ο δρόμος για το Βερολίνο περνάει από Βαρκελώνη!

Ο Ολυμπιακός και η Φενερμπαχτσέ τα… έδωσαν όλα για τη νίκη που θα έκρινε την ...