Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Όλα έτοιμα για Λεβαδειακό!

Όλα έτοιμα για Λεβαδειακό!

1296037

Το πρώτο του διπλό στη Super league αναζητά σήμερα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Λεβαδειακό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Απευθείας μετάδοση στις 19:15 από kokkina.gr & NS2.

Με κόσμο στο πλευρό του θα παραταχθεί απόψε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στον πάντα επικίνδυνο Λεβαδειακό. Ο Μάρκο Σίλβα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φινμπόγκασον, Μαζουακού και Μπουχαλάκη, με τον Καμπιάσο να προβάλλει φαβορί για το ντεμπούτο του στην αρχική εντκάδα των Πειραιωτών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει τους παρακάτω: Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, Σαλίνο αριστερά, Ομάρ δεξιά. Στο κέντρο της άμυνας τους Ντα Κόστα και Σιόβα. Αμυντικά χαφ τους Μιλιβόγιεβιτς και Καμπιάσο. Δεξιά τον Πάρντο, αριστερά τον Ντουρμάζ. Επιθετικό μέσο τον Κώστα Φορτούνη και μοναδικό προωθημένο φορ τον Φράνκο Χάρα. Στα αξιοσημείωτα είναι η επιστροφή στην αποστολή του Τσόρι Ντομίνγκεζ αλλά και του Αλμπέρτο Μποτία. Για άλλο ένα παιχνίδι ο Κασάμι βρίσκεται εκτός ομάδας κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο Ελβετός ενδεχομένως να αποτελέσει παρελθόν μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Αναλυτικά οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τσιντώτας, Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Μάγκας, Στάθης, Oυόν, Mιλιάζες, Μουλόπουλος, Φαβάλι, Μαχαίρας, Μίνγκας, Ρομέου, Mάρκοβιτς, Χατζηλάμπρος, Mιλοσάβλιεβ, Νικολάου, Nαβάρο, Μάντζιος, Γιακουμάκης.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Χάρα, Καπίνο, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος.

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

Ζούγκλα στο ΟΑΚΑ! Ρίψη γιαουρτιών και φραστική επίθεση!

Ο προπονητης της ομάδας μας, Γιώργος Μπαρτζώκας, δέχθηκε -με το που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο- ...