Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Χάκετ: “Με γοήτευσε ο Ολυμπιακός”

Χάκετ: “Με γοήτευσε ο Ολυμπιακός”

Απόλυτα ικανοποιημένος από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Ιταλοαμερικανός γκαρντ

Ο Ντάνιελ Χάκετ ανέλυσε τους λόγους που τον ώθησαν να λύσει το συμβόλαιό του με την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ παραδέχτηκε πως του αρέσει η αγωνιστική φιλοσοφία του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ιταλοαμερικανός γκαρντ στην ιστοσελίδα “Eurohoops.net”:

“Το γεγονός ότι δεν κέρδισα κανένα τίτλο πέρυσι με την Αρμάνι Μιλάνο με οδήγησε στον Ολυμπιακό. Όταν τελειώνεις την σαιζόν χωρίς τίτλους, σημαίνει ότι κάτι πήγε στραβά. Μπορεί να φταίει η χημεία ή οτιδήποτε άλλο. Δεν μου αρέσει να κατηγορώ τους άλλους, πριν κάνω την αυτοκριτική μου πρώτα. Έτσι έφυγα από το Μιλάνο”.

Για τον Ολυμπιακό: “Ανέκαθεν μου άρεσε ο τρόπος που έπαιζε ο Ολυμπιακός. Δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα και στην επίθεση παίζουν έξυπνο μπάσκετ. Αυτό που έκανε την περασμένη σαιζόν με γοήτευσε. Αγαπούσε το παιχνίδι και πάλευε συνέχεια για τη νίκη”.

Για την πορεία της εθνικής Ιταλίας στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ: “Ήταν πραγματικά μεγάλη τιμή για μένα που ήμουν να σε μια τέτοια ομάδα. Στην πρώτη φάση της διοργάνωσης τα πήγαμε καλά, αλλά χάσαμε στον προημιτελικό, διότι η Λιθουανία έκανε μεγάλο παιχνίδι. Τους σεβόμαστε. Είχαμε τις πιθανότητές μας να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ. Είμαι χαρούμενος με τη συμβολή μου στην ομάδα, γιατί έγινα καλύτερος ως παίκτης και ως άνθρωπος”.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...