Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ /  Φιλική νίκη των Νέων επί του Λεβαδειακού 

 Φιλική νίκη των Νέων επί του Λεβαδειακού 

Κ-20: Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 1-3.

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στην Λιβαδειά, η Κ-20 του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-1 της αντίστοιχης ομάδας του Λεβαδειακού.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα στο πρώτο φιλικό της χρονιάς όπως είναι φυσικό δεν είχε σταθερή απόδοση αλλά κατά διαστήματα και ειδικά στο 2ο ημίχρονο έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Ο Λεβαδειακός αιφνιδίασε όταν προηγήθηκε στο 8′ αλλά στη  συνεχεία ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο παιχνίδι.

Η ομάδα του Πειραιά είχε δοκάρι στο 15′ με τον Κωστανάσιο ενώ ο ίδιος παίκτης με σουτ μετά από σέντρα του Τζουμάκη ισοφάρισε σε 1-1 στο 31′. Ο Ολυμπιακός έχασε και πέναλτι στο 45′ με τον Μπέτσα. Το πέναλτι κέρδισε ο Πανάγου.

Στο 55′ το συγκρότημα του Βασίλη Βούζα έκανε το 2-1 πάλι με τον Κωστανάσιο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άριστα την σέντρα του Μπέτσα ενώ στο 84′ ο Καμπετσής με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ μέχρι το τέλος τους ματς, όμως οι παίκτες του Βασίλη Βούζα ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Σκαφίδας, Μπέτσας, Τζουμάκης, Τόλι, Γιανναράκης, Χρήστου, Πανάγου, Κηπουρός, Τσιλίκης, Χατζηιωαννίδης, Κωστανάσιος.

Στο 60′ πέρασαν ως αλλαγή οι: Αγγελόπουλος, Λάμπρου, Τσιμπούκας, Ξύδας, Φουάσης, Πέιος, Μεγαρίτης, Βρουσάι, Καμπετσής, Βάρκας, Κιρτζιαλίδης.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, μετά την λήξη της αναμέτρησης σημείωσε: 

«Ήταν το πρώτο μας φιλικό και δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και θέλουμε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα θέλει δουλειά και γι’ αυτό κάνουμε τα φιλικά παιχνίδια και θα πάμε και για προετοιμασία στο Πήλιο». 

*Στο φιλικό παιχνίδι έπαιξε για πρώτη φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού ο Γιώργος Ξύδας. Ο νεαρός (19 ετών) επαγγελματίας που αποκτήθηκε από την Καλλονή την περασμένη αγωνιστική περίοδο πέρασε ως αλλαγή στο 2ο ημίχρονο.

*Το απόγευμα της Κυριακής στο Ρέντη ο Ολυμπιακός θα δώσει νέο φιλικό αγώνα με την Κ-20 του Πανιωνίου.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...