Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Το παιχνίδι πήγε όπως το σχεδιάσαμε»

«Το παιχνίδι πήγε όπως το σχεδιάσαμε»

Ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του έμεινε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, τονίζοντας πως το αγωνιστικό πλάνο υλοποιήθηκε στο έπακρο. 

«Σήμερα κάναμε ένα παιχνίδι συγκέντρωσης, που πήγε όπως το σχεδιάσαμε. Το ελέγξαμε με την καλή μας άμυνα, αλλά και με πολυφωνία στην επίθεση. Είδαμε πολύ ωραίες συνεργασίες και σταματήσαμε το παιχνίδι τους. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, είδαμε έξτρα πάσα. Παίξαμε ολοκληρωτικό μπάσκετ. Όσο προχωρά ο καιρός, πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο. Φτάνουμε στους κρίσιμους μήνες κι έχουμε περιθώρια να βελτιωθούμε. Μας εδιαφέρουν και οι δύο στόχοι που έχουν μείνει».

Για το βαθμό προσαρμογής των Τιλί και Μπράουν, απάντησε: «Ανεβαίνουν αυτοί οι παίκτες, αλλά μπορούν να βελτιωθούν όπως και όλη η ομάδα. Το Ρέθυμνο είναι πολύ αθλητική ομάδα, έχει έναν πολύ καλό προπονητή και ο τρόπος παιχνιδιού μας τους έβγαλε εκτός ρυθμού».

Για τον αγωνιστικό ρυθμό της ομάδας του, τόνισε: «Μπορούμε και καλύτερα από αυτό».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Γιατί (δεν) θα πάρει ελεύθερο παίκτη ο Αλγκουαθίλ

Η μεταγραφική περίοδος των ελευθέρων παραδοσιακά αποτελεί πρόσφορο έδαφος για σενάρια, φήμες και ονοματολογία που ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + seven =

September 2026
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930