Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Το καθεστώς με Φελίπε Πάρντο

Το καθεστώς με Φελίπε Πάρντο

pardo1

Ο Φελίπε Πάρντο υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και το Σάββατο (18/7) έρχεται στο Ζέεφελντ, όπου και θα παρουσιαστεί επίσημα. Γιατί οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο για δανεισμό.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Ο Φελίπε Πάρντο έφτασε στη χώρα μας την Παρασκευή (17/7), πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Ο Κολομβιανός εξτρέμ έρχεται στο Ζέεφελντ το Σάββατο (18/7), ημέρα όπου θα ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του. Ο 25άχρονος ακραίος μεσοεπιθετικός θα παρουσιαστεί επίσημα στην Αυστρία και τους απεσταλμένους του ελληνικού Τύπου που καλύπτουν αυτό το στάδιο της προετοιμασίας.

Στην Πορτογαλία γράφεται ότι ο Πάρντο είναι δανεικός στον Ολυμπιακό, αλλά τα πράγματα έχουν ως εξής: οι ερυθρόλευκοι αγόρασαν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή έναντι 4.500.000 ευρώ. Η Μπράγκα για τους δικούς της λόγους, καθαρά λογιστικούς και για την εφορία στην Πορτογαλία, απαίτησε η μετακίνηση του Πάρντο να γίνει με ετήσιο δανεισμό έναντι 2.500.000 ευρώ, ενώ άλλα 2.000.000 ευρώ είναι η αγορά του Κολομβιανού το επόμενο καλοκαίρι, που είναι υποχρεωτική στη σύναψη συμφωνίας και το συμβόλαιο, το οποίο έχει υπογραφεί ανάμεσα στην Μπράγκα και τον Ολυμπιακό.

Με απλά λόγια, για οικονομικούς λόγους η πορτογαλική ομάδα εμφανίζει πως η παραχώρηση του Πάρντο στους νταμπλούχους Ελλάδας έγινε με δανεισμό και προοπτική αγοράς το καλοκαίρι του 2016, αλλά η οψιόν σε ένα χρόνο από σήμερα είναι υποχρεωτική και όχι προαιρετική. Έτσι, το κόστος της μεταγραφής φτάνει τα 4.500.000 ευρώ, ένα ποσό-υπέρβαση για τα ελληνικά δεδομένα.

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...