Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Τους βγάζει το… λάδι ο Μάρτινς

Τους βγάζει το… λάδι ο Μάρτινς

Ιδιαίτερα έντονη, σκληρή και μεγάλη σε διάρκεια, ήταν η πρωινή προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού, στο Ζέεφελντ της Αυστρίας. Ο Πέδρο Μαρτίνς… ξεθέωσε τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι δούλεψαν εντατικά για περισσότερο από δύο ώρες.

Μεγάλο κομμάτι της προπόνησης καταλάμβανε η τακτική, όμως πολλές ασκήσεις με μπάλα συνδυάζονταν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αντοχής, ελέγχου της μπάλας, σε πολύ γρήγορο ρυθμό. Όλοι οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν πολύ ιδρώτα στο χορτάρι του γηπέδου του Ζέεφελντ, εκτελώντας κατά γράμμα τις εντολές του Πορτογάλου τεχνικού. Μεταξύ άλλων έγιναν ασκήσεις επάνω στα τελειώματα των φάσεων, τα οποία έρχονταν από ανάπτυξη του παιχνιδιού, από την άμυνα ακόμα.

Ακολούθησε τακτική και δίτερμα, σε μεγάλο χώρο, με διαρκείς οδηγίες από τον Πέδρο Μαρτίνς και το επιτελείο του.

Ο Ελαμπντελαουί αισθανθηκε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και προληπτικά δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα. Ατομικά κινήθηκε ο Κούτρης, κανονικά έκανε ο Βρουσάι. Την Παρασκευή το πρόγραμμα έχει δύο προπονήσεις, στις 10:30 και 19:00 ώρα Ελλάδας.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

Τσάκισε την Μπαρτσελόνα και πάει Ισπανία για την πρόκριση!

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε στον 4ο προημιτελικό την Μπαρτσελόνα με 92-58 , έκανε το 2-2 στην σειρά ...