Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Σφαιρόπουλος: “Έχουμε βρει ρυθμό”

Σφαιρόπουλος: “Έχουμε βρει ρυθμό”

 

o-sfairopoulos-neos-proponitis-ston-olumpiako.w_l

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου πριν το ματς με την Εφές στην Τουρκία.

Για το ματς: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Παίζουμε με μια πολύ ποιοτική ομάδα, από αυτές που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στο Final Four. Έχουν χάσει δύο σερί ματς και δεν θέλουν άλλες απώλειες. Η Εφές έχει καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, αλλά και εμείς το ίδιο. Έχουμε δύσκολη αποστολή, όπως και οι αντίπαλοί μας, γιατί κι εμείς είμαστε πολύ ανταγωνιστική ομάδα κι έχουμε βρει καλύτερο ρυθμό. Σιγά-σιγά βρίσκουμε τους αυτοματισμούς μας, τους ρόλους μας, τη χημεία μας κι όσο περνά ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Είμαστε σε πολύ καλό σημείο για την εποχή, αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης», τόνισε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

Για τον Χάντερ: «Ο Χάντερ έκανε ένα μέρος της προπόνησης χθες και ένα ακόμη σήμερα. Θα κάνει και τα σουτ την ημέρα του αγώνα και μετά από αυτό θα αποφασίσουμε».

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Σφαιρόπουλος:”Για τους μικρούς μας παίκτες θέλω να πω πως πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δήλωσε τα εξής μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα ...